Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@12:28:13 GMT

واکنش تند قدیری ابیانه به اظهارات زیباکلام و فائزه هاشمی

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۲۱۰۷

واکنش تند قدیری ابیانه به اظهارات زیباکلام و فائزه هاشمی

‍‍‍‍‍‍

صحبتهایی جنجالی از حسن قدیری ابیانه تحلیل گر سیاسی و دیپلمات سابق درباره فرزندان روسای مملکتی و انتخاب تیم دولت منتشر شده است.

به گزارش ایران آنلاین، حسن قدیری ابیانه تحلیل گر سیاسی و سفیر سابق ایران در ایتالیا در پاسخ به سوالی پیرامون فرزندان ناخلف برخی از مدیران، گفت: خیلی از روسای مملکتی هستند که خودشان آدم های خوبی هستند اما بچه های فاسدی دارند به طور مثال آیت الله جنتی انسان شریفی است اما یکی از پسرانش منافق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله محمد گیلانی یک پسرش منافق است.

در پاسخ به سوال مجری در ارتباط با سخنان زیباکلام و رازهای نگفته جوانی ایشان مجری از دکتر درخواست کرد تا در ارتباط با شیطنت های جوانی خود سخن بگوید .

قدیری ابیانه در پاسخ گفت: من شیطنت های آقای زیباکلام را نداشتم.

سوال : آدم ایتالیا باشه می شه شیطنت نکنه ،‌آیا شما دیسکو، ساحل و .. نرفته اید؟

پاسخ : ساحل رفتم اما زمانی که در ساحل کسی نبود. وقتی که وقت شنا نیست. در اصل ساحلی که دیگران در آن بوده اند،‌نه نرفتم.

سوال : آیا اینکه ما در گذشته و جوانی چه کارهایی کرده ایم صداقت است یا وقاحت؟ کسی که اهل کارهایی است آیا می گوید که چنین بوده و چنان بوده ؟

وی گفت: اگر منظورتان آقای زیبا کلام است ،من نماز خواندن دکتر زیبا کلام را دیدم اما مشروب خوردن او را ندیده ام زیرا ما مناظره های زیادی با هم داشته ایم. یک موقع است که فرد در گذشته خطایی کرده و پشیمان شده و توبه کرده و الان دیگر انجام نمیدهد که خوب است ،‌الحمدالله .یک موقع است که این موضوع را یک افتخار میداند و شما پشیمانی و خجالتی را در چهره اش نمی بینید در این حالت باید برای او متاسف بود.

مجری /آیا فردی که صادقانه درباره گذشته راستگویی می کند ما باید درباره اش قضاوت کنیم؟

پاسخ :بله ما می توانیم در موردش قضاوت کنیم.هم شخصیت و هم حرفاش را می توانیم قضاوت کنیم. فیلمی را مخلباف درباره زندگی خودش درست کرده بود.در این فیلم میره در خانه خانمی و به او می گوید یادت می آد در جوانی من به تو گفتم که می خواهم طلبه بشم. خانم در جواب به مخملباف گفت «تو بابات مشروب خور بوده  تو می تونی مطرب بشی اما نمی تونی طلبه بشی.»

مجری سوال می پرسد: آیا شما این موضوع را تائید می کنید ؟می تواند تاثیر گذار باشد ؟ اگر پدر کسی مشروب خور است روی او تاثیر می گذارد؟

دکتر در پاسخ بیان کرد که الزام نیست، اما می تواند اثر بگذارد. به طور مثال مواضعی که اکنون آقای زیبا کلام در مباحث می گیرد با توجه به جوانی اش چندان عجیب و غریب به نظر نمی آید. افکارش ریشه در بدمستی جوانی اش دارد.

سوال مجری :‌خانم فائزه هاشمی می گوید قبل از انقلاب شعارها اقتصادی نبود چون مشکل اقتصادی نداشتیم اما سوال ما جوانها این است که چرا با جوانی ما این کار رو کردید و اقتصاد در چنین وضعیتی است؟ اگر اون موقع شرایط خوب و وفق مراد بوده چرا باید چنین تصمیم هایی را می گرفتید؟

وی در پاسخ بیان کرد : برای خانواده آقای هاشمی که وفق مراد بوده. امید به زندگی بوده 52 سال به طور متوسط الان 76 سال است در روزنامه های زمان شاه نوشته بودند یک روستا برق داره و 3 روستا آب آشامیدنی و بقیه چیزی نداشتند لذا ایشان به زندگی خودش نگاه می کند.

آقای هاشمی وضع مالی اش خوب بوده نسبت به بقیه روحانیون. صدای مهدی هاشمی است که به عنوان مسئول دفتر دانشگاه آزاد به لندن رفته دنبال تماس با آمریکایی ها بوده برای اینکه از آنها بخواهد تحریم ها را تشدید کنند. شما خودت خواستار تحریم هستی و وضعیت را تشدید می کنی و مقصری و از طرف دیگر می گویی وضع اقتصادی بد است. من مطمئن هستم سفرهای خارجی او قطع نمی شود. آقای روحانی آن ماهی بود که از آب گل آلود فتنه و تحریم ها گرفته شد. ما قبل از انقلاب همه جور دانشجو داشتیم عیاش و مشروب خورهم داشتیم یکیش آقای زیبا کلام که خودش به این موضوع اعتراف کرده است.

قدیری ابیانه:  روحانی باید خلع لباس شود.

مجری شبکه جوانان در  بخش دیگر این گفتگو با دکتر حسن قدیری ابیانه،‌دیپلمات سابق و تحلیل گر سیاسی ازاو سوالاتی در ارتباط با انتخاب مردمی دولت سیزدهم و پشیمانی از رای به دولت روحانی مطرح می کند که بسیار شنیدنی است.

درحالیکه مجری شبکه جوان سوالات جالبی در ارتباط با انتخاب دولت سیزدهم مطرح می کند و می پرسد کسانی که در سال 88 به خیابان ها آمدند همه پشیمان بودند چون می گفتند این دولت در همان موقع در واقع تیم آقای میرحسین است.

مجری از قدیری سوال کرد آیا این احتمال وجود دارد که در سال 1404 تمام کسانی که به امید عدالت خواهی و فساد ستیزی همراه بودند و خودشون رو شرحه شرحه کردند اونها هم باز پشیمون بشند؟

 قدیری  در پاسخ بیان کرد : به نظر من فاسد ترین دولت بعد از انقلاب ،‌دولت آقای روحانی بود انهایی که به او رای دادند نیز پشیمان شدند.الان یک دولت سالم امده سر کار ان دولت قبلی ویژگی اش این بود که برادر رئیس جمهور دزد ،‌برادر معاون اول دزد،‌پسر اون وزیر دزد،‌دختر این وزیر دزد،‌و اختلاس گر بود. این دولت اینچنین نیست. من به دولت آقای رئیسی امید دارم. ایشان آدم سالمی است. ایشان در پست هایی بوده که اگر می خواست فساد کند می توانست به راحتی این کار را انجام دهد. به طورمثال طبری معاون دفتر رئیس قوه بوده این همه فساد داشته او که خود دادستان و معاون اول قوه قضاییه بود می توانست  فساد کند. اما زندگی سالمی دارد و سعی کرده آدم های سالمی را روی کار بیاورد. اکثر مردم ما راجع به درآمدهای کشور دچار توهم هستند. مثلا یکی از چیزهایی که در این شبکه ها زیاد می بینیم این است که گفته می شود ما جمهوری اسلامی هستیم و کشورهای عربی نفت خیز سلطنتی و عیاش در راسش آدم های فاسد و فاسقی هستند اما یارانه ای به مردمشان میدهند که از درآمد کارگر ما هم بیشتر است،‌ من محاسبه کردم درآمد یک کار ساده در این کشورها چقدر است و جمعیت ایران چقدر است؟ انها چقدر نفت صادر می کنند و ما چقدر نقت صادر می کردیم،، بعد یک تبعه عربستان در یک سال صادرات نفت به ازای هر تبعه مساوی با چه مدت یک ایرانی است؟ یک عربستانی مساوی با 18 سال ایرانی و یک کویتی 53 سال یک ایرانی و یک اماراتی 60 سال یک ایرانی و یک قطری معادل با یک قرن و 35 سال ایرانی است. این یک محاسبه ساده است. اما ما در تلویزیون می بینیم که امارات به همه دانش آموزش یک تبلت داده است.

وی افزود: یک سال او به اندازه 60 سال قبل از تحریم هاست ما در طول عمرمان نفت را صادر میکنیم مثل او به اندازه دوسال یک اماراتی نیست.فرض کنید دولت این درآمد نفت را در اوج درآمد زایی به همه مردم بدهد، هر ایرانی سهمش چقدر است ؟ ماهی 100 هزار تومن به هر ایرانی می تواند پرداخت کند .

مجری/ ‌به نظر شما قوی ترین ژورنالیست در حال حاضر چه کسی است ؟ آقای شریعتمداری

مجری/ یک جمله در وصف ایشان بگید؟ «می گم دمت گرم.»

مجری / پته کی و دوست دارین بریزید روی آب ؟

دکتر قدیری بیان کرد کسی که در حال حاضر باید ماهیتش افشا شود "احمدی نژاد "‌است. چون هنوز یک عده فکر می کنند او همون فرد سابق است اما او عوض شده. من تازمانی که خوب عمل می کرد ازش حمایت می کردم . شمر یک زمانی یار امام علی (ع) بود ، تا پای شهادت رفت، ‌جانباز شد بعد اومد سر امام را برید.

مجری/آیا به نظر شما آقای احمدی نژاد شمر زمان است؟

پاسخ دکتر قدیری :‌اگر بتواند این کار را می کند.

مجری /اگر بخواهید یک نفر از مسئولین سالهای اخیر را بخواهید بگوئید شلاق بخورد چه کسی است ؟

دکتر پاسخ داد: آقای روحانی خلع لباس هم باید بشود ، اسلامش اسلام انگلیسی است .رضا شاه عکسش هست من توسایتم گذاشتم یک زمانی مسئول نظافت اصطبل سفارت هلند بوده،  برای ما گردن کلفت بوده برای انگلیسی ها مطیع بوده چندین قطعه از خاک ایران را بخشید نقاط استراتژیک. تنها حکومتی که در دوران او خاک ایران کم نشده جمهوری اسلامی است.

مجری/ اصولگرا ها می گویند آمریکا در حال افول است و مردم می گویند ما حاضریم مانند آمریکا افول کنیم ولی اقتصادمان درست شود؟

 دکتر قدیری پاسخ داد: اگر می خواهید افول کنید مانند افغانستان می شوید، در این کشور 20 سال هم آمریکایی ها حضور داشتند. ببینید چه وضعی دارند مجبورند دختران شان را بفروشند .واقعا رو به افول هستند.

انتهای پیام/

مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

صحبتهای جنجالی دکتر قدیری درباره فرزندان روسای مملکتی

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: قدیری ابیانه دکتر قدیری آقای زیبا زیبا کلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۲۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به تازگی قالیباف در نشست بررسی مسائل ارزی با حضور وزیر اقتصاد خطاب به خاندوزی، همکار سابقش و رئیس بانک مرکزی گفته بود که شرایط اقتصادی مناسب نیست ، از این‌رو برای ارائه راهکار اقتصادی فقط تا روز یکشنبه به دولت وقت می‌دهیم. این اظهارات رئیس قوه مقننه پاسخ دولت آن هم زودتر از موعد را به دنبال داشت، چنانچه معاون پارلمانی رئیسی در ساعت پایانی شامگاه جمعه طی اطلاعیه‌ای با ارائه آماری از بهبود شرایط اقتصادی خبر داد. سید محمد حسینی در پاسخ خود از هیچ ادعایی دریغ نکرد و به نوعی با سر هم کردن این آمار و ارقام به قالیباف گفت منتظر ارائه راهکار دولتی برای بهبود اوضاع اقتصادی نباشد چراکه اوضاع خیلی هم خوب است!

اما این اولین پاسخ سربالای دولت رئیسی به مجلس و مشخصا قالیباف نیست، کما اینکه پیش از این نیز معاون رئیس دولت سیزدهم در پاسخ به انتقادات نمایندگان نسبت به وضعیت اقتصادی، از آنها خواست به صورت کارشناسی اظهارنظر کنند و به این ترتیب نظرات آنها را غیرکارشناسی و نسنجیده خواند. حسینی حتی در اظهارنظری با اشاره به ۳ هفته پایانی عمر مجلس یازدهم، مدعی شد که این مجلس حتی مهلت استیضاح یک وزیر را هم ندارد.

در همین راستا این سوال مطرح می شود که با توجه به نزدیک شدن به پایان عمر مجلس یازدهم دولت با خیالی راحت از نظارت قوه مقننه این گونه اظهار نظر می‌کند و فضا را به سمت کشمکش و تنش های لفظی برده است یا مجلس قرار نیست در هفته های پایانی عقب نشینی کند و به دنبال ایفای نقش نظارتی خود است؟ از سوی دیگر دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟

حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون تلفیق و محمد حسن آصفری، نائب رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراها در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین پاسخ‎های متفاوتی دادند چنانچه دلیگانی گفت مجلس در روزهای پایانی عمر خود هم از نظارت دست برنمی‌دارد اما آصفری گفت خیال دولت راحت است د چراکه مجلس یازدهم در روزهای پایانی عمر خود توان نظارت ندارد.

حاجی دلیگانی: مجلس با همه اختیارات تا ۶ خرداد روی کار است

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده اصفهان به ضرب الاجل تعیین شده از سوی قالیباف برای دولت و نامه معاون پارلمانی و ارائه آمارهای عجیب اقتصادی، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: طبق قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با همه اختیارات و وظایفی که دارد، تا ۶ خرداد ماه سال جاری بر روی کار است و هیچ‌کس نمی‌تواند این حق را از قوه مقننه سلب کند. چنانه قانون اساسی تأکید دارد که حتی یک روز هم کشور نباید بدون مجلس بماند، بنابراین الان که این قبیل مباحث مطرح می‌شود باید مشاهده کرد که هر کدام از پیشنهادات در زمان باقی مانده، امکان دارد طی شود یا خیر،چرا که هر کدام از اقدامات نظارتی یک فرآیندی دارند و آن فرآیند تابع زمان‌های خاص خود است، به عبارت دیگر پیشنهاد باید براساس زمان مورد نیاز برای اجرایی شدن، مطرح شود. وگرنه پیشنهادات از حیث میزان اعتبار هیچ تفاوتی میان این مجلس و مجلسی که عمر بیشتری از آن باقی مانده، نیست.

این نماینده مجلس درباره نامه چند هفته قبل معاون پارلمانی خطاب به نمایندگان با لحنی تند و علنی شدن اختلافات بین دو هفته، گفت: به نظر بنده مباحث کارشناسی در اختیار دولت است، بیانی که نماینده دارد شرح حال مردم است به این معنی که نماینده وظیفه دارد آنچه که مردم از او می‎خواهند، آنچه که مشاهده می‌کند و آنچه می‌شنود را با رعایت ضروریات اخلاقی، بیان کند. وگرنه در مورد اینکه چه کاری باید شود اگر نیاز به مصوبه قانون داشته باشد برعهده مجلس است اما چنانچه درباره عملکرد افراد در چارچوب قانون باشد به این ترتیب که استنکاف از قانون صورت گرفت باشد، برعهده کسانی است که مدیریت اجرایی دولت را برعهده دارند.

آصفری: دولت و مجلس به جای اینکه توپ را در زمین یکدیگر بیندازند، با هم گفتگو کنند

در حالی که حاجی دلیگانی به اختیارات و وظایف مجلس تا روز آخر تأکید می‌کند، آصفری می‌گوید مجلس در روزهای آخر عمر خود نمی‌تواند اقدام موثری انجام دهد و بهتر است دولت و مجلس برای حل مشکلات با هم گفتگو کنند.

محمد حسن آصفری، نائب رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراها در پاسخ به این سوال که«آیا مجلس نمی‌تواند مجلس در این ۳ هفته باقی مانده از عمر خود اقدامی انجام دهد و نظارت‌ها را مشخصا بر عملکرد اقتصادی دولت افزایش بدهد؟»، گفت: در حوزه قیمت ارز دولت به تنهایی مقصر نیست که بخواهیم یقه دولت را بگیریم و بگوییم دولت پاسخ دهد در حوزه ارز چه اقداماتی انجام داده است. در حقیقت اقدامات ما در مجلس هم در افزایش قیمت ارز بی‌تأثیر نبوده و شرایط به این ترتیب نیست که بگوییم دولت به تنهایی در این حوزه مقصر است.

بنده بر این باور هستم که برخی از اقدامات و رفتارهای دولت‌ها و مجلس‌های گذشته و هم دولت و مجلس فعلی در این قضیه نقش دارند، بنابراین اینکه به دولت گفته شود طی یک هفته وضعیت ارز را روشن کند، شدنی نیست. به عبارت دیگر بخشی از مسئله ارز با مسئله سیاست خارجی گره خورده است، به این معنی که در حوزه سیاست خارجه باید در مسیر گفتگو و گفتمان با دنیا تغییر و تحول انجام شود، گره‌های ارتباط ما با دنیا باز شود و با همه کشورهای دنیا در حوزه‌های مختلف ارتباط داشته باشیم. به عبارت دیگر باید بتوانیم غیر از رژیم صهمیونیستی که خط قرمز است، با بقیه کشورهای دنیا مسائل خود را باز کنیم.

وی افزود: نکته دیگر اینکه تحریم‌ها بر افزایش قیمت ارز و پایین آمدن ارزش پول ملی بی‌تأثیر نبودند. بنابراین باید در حوزه خنثی کردن تحریم و کنار گذاشتن آن اقدامات مختلفی انجام بدهیم. کما اینکه در حوزه مبادلات اقتصادی در مورد مبادله کلا با طلا اقداماتی انجام شود. البته در مجلس یازدهم پیشنهاد دادیم که مبادلات اقتصادی را به جای ارز با طلا انجام دهیم اما این پیشنهاد رأی نیاورد. در مجموع باید گره‌ها در بخش‌های مختلف که تأثیرگذار هستند، باز شود. در مورد اینکه بگوییم دولت طی دو هفته موظف است اقدامی در راستای کاهش قیمت ارز انجام دهد، نکته این است که از عمر مجلس یازدهم ۴ سال گذشت اینکه در دقیقه آخر از دولت بخواهیم مشکل ارز را حل کند، شدنی نیست و از طرف دیگر مجلس هم وظیفه دارد تا روز آخر مسائل و موارد خود را دنبال کند اما نمی‌توان به این روزهای آخر مجلس خیلی امیدوار بود که بتواند اقدامی انجام دهد و موضوعی را پیگیری کند چراکه فرصتی باقی نمانده و چنین امکانی در این حوزه وجود دارد. لذا بهتر است این بحث‌های دولت و مجلس کنار گذاشته شود و دولت و مجلس به جای اینکه توپ را در زمین یکدیگر بیندازند، در چارچوب گره‌گشایی از مسائل بنشینند و با یکدیگر گفتگو کنند.

هدف از علنی شدن اختلافات حذف قالیباف از ریاست در مجلس دوازدهم نیست

آصفری در پاسخ به این سوال که «فزایش بگومگوها میان دولت و مجلس آن در روزهای آخر عمر مجلس یازدهم تا چه اندازه با هدف کنار گذاشتن قالیباف از ریاست در مجلس دوازدهم صورت می‌گیرد؟»، گفت: بنده بعید می‌دانم هدف از علنی شدن اختلافات حذف قالیباف از ریاست در مجلس دوازدهم است چراکه مردم از شکل گرفتن اختلاف بین دولت و مجلس گلایه‌مند هستند و دولت و مجلس باید بتوانند در کنار یکدیگر مسائل و موارد را حل کنند، در جلساتی که با عنوان جلسه سران قوا برگزار می‌شود، تصمیمات درستی گرفته شود و به جای اینکه این قبیل مسائل وارد جامعه شوند، در همین جلسات حل شوند.

خیال دولت راحت است زیرا...

«شما به مهلت کم مجلس یازدهم اشاره کردید، بنابراین در این مهلت ۳ هفته خیال دولت بابت نظارت مجلس راحت است؟»، این سوالی است که آصفری در پاسخ به آن گفت: بله چراکه در این مدت خیلی کاری از مجلس برنمی‌آید که انجام دهد. در حال حاضر طرح‌ها و لوایح نیمه کاره در مجلس هستند، علاوه بر این مباحثی از قبیل بودجه و جداول آن باقی ماندند، بنابراین خیلی نمی‌توان امیدوار بود که این مجلس در روزهای آخر کاری انجام دهد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900225

دیگر خبرها

  • اکران آنلاین «روز مبادا» با حضور هدیه تهرانی
  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • خودداری اریک تن هاخ از پاسخ به پرسش خبرنگاران منتقد