Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر سید علی هاشمی رییس بیمارستان شهید دکتر چمران شیراز اظهار کرد: مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر چمران شیراز با ۲۴۵ تخت فعال و با حضور اساتید مجرب دانشگاه به عنوان یکی از مراکز بزرگ جراحی ارتوپدی و نوروسرجری در منطقه به شمار می‌رود که پذیرای بیماران و مراجعانی از سایر استان‌ها و حتی کشور‌های همسایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بیمارستان شهید دکتر چمران با ۶ بخش ارتوپدی، یک بخش نوروسرجری، ۳ بخش مراقبت‌های ویژه، یک بخش توانبخشی و یک بخش سایکوسوماتیک از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون، پا به پای دیگر بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز علاوه بر بیماران و مراجعان دیگر رشته‌های پزشکی، به بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز خدمات درمانی ارایه می‌دهد و در دوره‌های زمانی متفاوت به عنوان بیمارستان معین، پذیرای بیماران مبتلا به کووید۱۹ ارائه خدمت کرده است.

اختصاص بیش از نیمی از تخت‌های فعال بیمارستان شهید دکتر چمران به بیماران کرونا

رییس بیمارستان شهید دکتر چمران شیراز افزود: با توجه به نیاز به تخت‌های بیمارستانی در بحران کروناویروس، به طور میانگین از ابتدای امسال تا کنون، ۵۵ درصد از تخت‌های فعال این بیمارستان به بیماران مبتلا به بیماری کووید۱۹ اختصاص یافته است.

دکتر هاشمی گفت: از ابتدای فروردین سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۱۳ هزار و ۶۸۴ بیمار در بیمارستان شهید دکتر چمران پذیرش شدند که از این تعداد ۸ هزار و ۴۹۴ بیمار بستری و تحت درمان قرار گرفتند.

رییس بیمارستان شهید دکتر چمران اظهار کرد: از تعداد کل پذیرش بیماران در این مرکز از ابتدای فروردین امسال تاکنون، ۴ هزار و ۲۰۰ بیمار، مبتلا به کروناویروس بودند که در این مرکز خدمات درمانی دریافت کردند.

دکتر هاشمی، مجموع اعمال جراحی انجام گرفته در این مرکز آموزشی درمانی طی امسال را هزار و ۱۱ مورد برشمرد که در زمینه‌های ارتوپدی و نوروسرجری بوده است.

رییس بیمارستان شهید دکتر چمران بیان کرد: در این مرکز آموزشی درمانی تلاش شده تا با بهره مندی از دانش، تجربه و تعهد کارکنان مجرب خود، مناسب ترین، مطلوب‌ترین و باکیفیت‌ترین مراقبت‌های بهداشتی و درمانی برای بیماران و مراجعان انجام شود.

دکتر هاشمی با اشاره به بحران کروناویروس و تلاش بی نظیر مجموعه سلامت در مبارزه با این بیماری، توصیه کرد: در این روز‌های بحرانی که بیش از هجده ماه است ادامه یافته و مشکلات فراوانی به جوامع دنیا تحمیل شده است، لازم است در کنار تلاش‌های مدافعان سلامت و اقداماتی که برای تسریع واکسیناسیون در حال انجام است، مردم نیز با رعایت جدی شیوه نامه‌های بهداشتی، در حفظ سلامت خود و کاهش چرخه‌های انتقال این بیماری در سطح جامعه سهیم شوند تا به زودی شاهد پایان این روز‌های سخت باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمارستان شهید چمران مبتلایان به کرونا شهید دکتر چمران شیراز بیماران مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز